Tvrtka Interijeri Profi-mont d.o.o. je nastala 2006 godine kao mali obrt s ciljem proizvodnje namještaja vrhunske kvalitete. Orijentacija na tržišni segment visoko kvalitetnih proizvoda rezultirala je uspješnom suradnjom s brojnim projektantima interijera i dizajnerima namještaja kako uredskog tako i onog namijenjenog ugodnom stanovanju.

Namjera proizvodnje prema željama naručitelja podrazumijeva visoko pedantan pristup prema svakoj narudžbi jer je primaran cilj ovakvog načina proizvodnje isključivo zadovoljstvo naručitelja. Kako bismo se što više približili zadanom ciļju i postigli vrhunsku kvalitetu namještaja, uložili smo mnogo truda i sredstava u razvoj naših proizvodnih pogona i edukaciju našeg stručnog tima.

17

Preko 17 godina iskustva

1500

Više od 1500 projekata

12

12 profesionalnih djelatnika

40

Više od 40 vanjskih suradnika

Što nas čini stručnjacima za namještaj po mjeri?

17 godina izvrsnosti
Sa 17 godina iskustva u izradi namještaja po mjeri, posvećeni smo tome da zadovoljimo najviše kriterije estetike, stila i funkcionalnosti. Pažljivo biramo materijale i pristupamo kvaliteti bez ikakvih kompromisa.
Preciznost u proizvodnji
Proizvodni pogon kojeg koristimo izgrađen je prema najvišim standardima kvalitete. Posvećujemo se preciznosti i detaljima, koristeći vrhunske materijale kako bismo osigurali da svaki komad namještaja bude izrađen s pažnjom i strašću.
Suradnja s talentima
Suradnja s brojnim arhitektima i dizajnerima interijera predstavlja dio našeg uspjeha. Njihovo stručno znanje i naša vještina u izradi namještaja spajaju se kako bi prostor postao oaza elegancije i udobnosti.
`

Započni put do svog namještaja po mjeri

This site is registered on wpml.org as a development site.